VIDIMO SE U ŠAPCU! STRAHINJA PAVLOVIĆ OTVARA MINI-PIČ TEREN U RODNOM GRADU: Štoper Srbije i Milana stiže na Gradski stadion u sredu u 18.30

Promo

15. 10. 2024. u 16:00

Poruka „mali tereni rađaju velike šampione“ nastavlja da kruži Srbijom!

ВИДИМО СЕ У ШАПЦУ! СТРАХИЊА ПАВЛОВИЋ ОТВАРА МИНИ-ПИЧ ТЕРЕН У РОДНОМ ГРАДУ: Штопер Србије и Милана стиже на Градски стадион у среду у 18.30

FOTO: N. Paraušić

Velika akcija Fondacije Mozzart „Fudbal je više od igre“ nastavlja se u Šapcu, a četvrti mini-pič teren otvoriće naš proslavljeni reprezentativac Strahinja Pavlović. Stameni štoper odmah po sletanju iz Španije stiže u rodni grad, a spektakl je zakazan za sredu, 16. oktobar u 18.30, u okviru sportskog kompleksa na Gradskom stadionu.

Često zvuči kao floskula, ali postoje igrači koji zaista na svakom meču daju „110 odsto mogućnosti“ i ostavljaju „srce na terenu“. Ima i ona stara šala da bi u reprezentaciju došli peške ako treba. Baš ove mantre koju fudbaleri često ponavljaju kada se upale kamere najbolje opisuju momka koji ide glavom gde niko ne sme nogom.

Foto: Touch N Touch

„Pokazao je kako se bori za Srbiju, on je pravi ratnik, pokazao je klasu“. Kada pročitate ovakve tekstove o „orlovima“, nema dileme ko je u naslovu. Odbrambeni igrač koji stalno juri napred, čuva svoj gol, ali brzo stiže i do protivničkog. Čeka korner da zatrese mreže, a onda se vraća na mesto uspeha. U odbranu Srbije i slavnog Milana. On je član „Rosonera“, ali ne zaboravlja odakle je sve krenulo - prvi klub Savacium, reku Savu, naselje Jevremovac i Šabac kome se uvek rado vraća.

Preko Partizana, Monaka i Salcburga stigao je do čuvenog „San Sira“, a crveno-crnu opremu ovih dana je zamenio dresom Srbije. Borio se protiv Švajcarske, u utorak protiv Španije, a direktno iz zemlje evropskih prvaka stiže na ovaj novi, prelepi mini-pič teren.

FUDBAL JE VIŠE OD IGRE

Početni udarac u akciji „Fudbal je više od igre“ izveo je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je proletos u Nišu otvorio prvi mini-pič teren.

Potom je obnovljeno i igralište u Srbobranu, u čast Aleksandra Kataija.

Foto: Touch N Touch

Po završetku Evropskog prvenstva, Aleksandar Mitrović je otvorio teren u rodnom Smederevu:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAKU PUKO FILM! Đoković postavio ultimatum teniskim vlastima - počeo rat kakav beli sport ne pamti!