MARKO D. ORGANIZOVAO ORGIJE ZA MBAPEA! Otkriveni novi detalji afere silovanje, pronađene i poruke u fudbalerovom telefonu

Novosti online

17. 10. 2024. u 13:40

Svetski mediji bruje o navodnom silovanju koje je počinio Kilijan Mbape.

МАРКО Д. ОРГАНИЗОВАО ОРГИЈЕ ЗА МБАПЕА! Откривени нови детаљи афере силовање, пронађене и поруке у фудбалеровом телефону

FOTO: Tanjug/AP

Francuz uprkos optužbama regularno trenira sa Real Madridom, a mnogi smatraju da je u pitanju zavera njegovog bivšeg kluba Pari Sen Žermena.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je navodno imao seksualni odnos sa jednom devojkom u Stokholmu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Prema pojedinim izvorima, seksa je bilo, ali uz pristanak. Mbape u telefonu ima i razmenjene poruke sa nepoznatom devojkom i to nakon što se sve odigralo.

Sam fudbaler čak sumnja da je baš ta devojka uopšte i podnela žalbu koja je preplavila švedske, pa zatim i svetske medije, piše "Mocart sport".

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

A kako je sve počelo? Mbape je prvo rešio da se odmori od reprezentacije samo što taj „odmor“ nije baš podrazumevao lenčarenje u krevetu. Nordi Mukijele, sa kojim se zbližio tokom mandata u Pari Sen Žermenu, predložio je da se malo zabave u Stokholmu. Mukijele, sada na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena, već je švedsku prestonicu iskoristio da se par puta provede.

FOTO: Tanjug/AP

 

Sve je organizovao bivši maneken, čovek u 30-im godinama pod imenom Marko D. On se specijalizovao za VIP goste i organizaciju privatnih žurki sa kojih ništa ne bi smelo da procuri. Mbape i Mukijele su prvo posetili restoran „Chez Jolie“, a onda završili u noćnom klubu V. Intimna žurka za nekih 30 osoba, uglavnom su to bile devojke, atraktivnog izgleda.

Čim se vest pojavila sugerisao je da je ceo slučaj maslo katarskih vlasnika Pari Sen Žermena, njegovog bivšeg kluba, koji je Mbape tužio jer mu posle selidbe u Madrid nije isplaćeno 55.000.000 evra na osnovu bonusa za vernost. I dva dana kasnije, španski mediji ističu da u fudbalerovom okruženju nemaju nikakve sumnje u to.

PSŽ je kratko odgovorio tvrdnjom da neće da se spušta na nivo tih optužbi, a ni fudbalerovi advokati ne žele da se javno izjašnjavaju, mada se trude da zamute vodu.

- Kad se pojavi ovako ozbiljna tužba, a mediji sve objave istog trenutka, kada je u pitanju ličnost poznata širom sveta, pitanja se sama nameću. Da li je sve ovo bilo namešteno? Ne izvlačim nikakve zaključke, ne znam. Ali se pitam zbog tajminga i načina na koji je sve odrađeno. Neko je znao da on ide u Stokholm, zato su ga paparaci fotografisali, a tabloid (Aftonladet, prim. aut.) odmah objavio fotografije. I kao slučajno, ista novina objavljuje vest o podnetoj žalbi - pita se advokatica Mari Alis Kanu Bernar.

FOTO: EPA

 

Sada se pojavila i „influenserka“ da potvrdi da Mbapeu ovo nije prvi provod slične vrste, te da je ona sama 2018. bila na njegovoj privatnoj žurci u Torinu. Očigledno nas čeka nova saga, a u poslednje vreme su nažalost ovakve priče sve češće u svetu fudbala.

BONUS VIDEO Novosti na stadionu Đuzepe Meaca dan pred meč Lige šampiona Inter - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji