"UVEK SAM TU ZA PARTIZAN!" Slaviša Jokanović seda na klupu crno-belih?
Srpski trener Slaviša Jokanović govorio je za "Sportski Žurnal" o mogućem dolasku na klupu Partizana. Ono što je rekao, sigurno je zagolicalo maštu ljubitelja crno-bele boje.
Koliko je Slaviša Jokanović danas blizu ili daleko od kluba iz Humske?
- Bio sam navijač Partizana, pa igrač, pa trener, sada ponovo navijač. Znamo u kakvoj je situaciji Partizan. Znamo da su došli neki drugi ljudi koji žele da vrate klub na staze stare slave. Pružam im punu podršku. Sve što misle da mogu pomoći, ja sam tu. Uvek sam uz Partizan, nikada ne mogu zaboraviti moj klub, mnogo mi je pružio. Pružam podršku i verujem da će korak po korak Partizan ponovo biti veliki i moćan, pobeđivati velike i postizati vredne rezultate - podvukao je Jokanović.
*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--
Slaviša Jokanović imao i ima prijatelje u Zvezdi. Da se ljudi vole, cene i poštuju. Pobeda i poraza uvek će biti.
- Jedan od mojih najvećih prijatelja bio je Siniša Mihajlović. Nemam neprijatelja u Zvezdi. Sa mnogim od njih delio sam dres reprezentacije. Imam mnogo njih koji su igrali ili su danas na Marakani. To su divni ljudi.
*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--
Bonus video: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)