ALEKSA PEJIĆ POSLE USPEŠNE SEZONE: Stižu ponude, velika želja mi je dres Srbije

G. K.

11. 07. 2020. u 11:50

U sezoni za nama nismo bili svedoci kvalitetnog i atraktivnog fudbala, ali jesmo novih igračkih bisera. Jedan od njih je i mladi fudbaler Proletera, Aleksa Pejić (21), koji za “Novosti” govori o uspešnoj godini, planovima i željama.

АЛЕКСА ПЕЈИЋ ПОСЛЕ УСПЕШНЕ СЕЗОНЕ: Стижу понуде, велика жеља ми је дрес Србије

Aleksa Pejić foto: Screenshot/Youtube

Perspektivni vezista prevashodno ističe svoj klub kao dobru sredinu za kaljenje golobradih fudbalera.

- Organizacija i funkcionisanje kluba je na izuzetnom nivou. Posebno bih izdvojio stručni štab na čelu sa Brankom Žigićem koji zaista radi jedan kvalitetan posao, isključivo sa nama mladima. Atmosfera u svlačionici je besprekorna. Saigrači su me lepo prihvatili i samim tim mi olakšali period adaptacije u seniorskom fudbalu. Lično sam zadovoljan svojim partijama, ali uvek može bolje, kako individualno tako i timski.

Pejić se već u svojoj debitantskoj sezoni nametnuo kao glavna uzdanica crveno-belih sa severa zemlje i kao takav upao za oko mnogim inostranim klubovima širom Evrope.

- Nekoliko ponuda je stiglo na adresu kluba. Načuo sam da se radi o turskim i beloruskim ekipama. Takođe, postoji interesovanje i raznih timova iz Nemačke, Holandije i Portugala... Međutim, i dalje sam igrač Proletera i uopšte ne razmišljam o tome. Trenutno sam sav svoj fokus stavio na pripreme za novu sezonu u Superligi. Ako se pojavi ponuda koja zadovoljava  moje, ali i klupske apetite, sešćemo i sve dogovoriti – naglašava Proleterov univerzalac.

Neumorni vezista sa uzbuđenjem u glasu govori o dresu nacionalnog tima, kao najvećoj životnoj želji.

-  Kruna karijere svakog igrača jeste igranje za seniorsku reprezentaciju. Sećam se sa kojom dozom uzbuđenja i draži sam kao mali gledao svaki meč. Za mene je to san i nadam se da ću ga ostvariti. Prošle godine sam bio na jednom okupljanju mlade reprezentacije. Nadam se i očekujem poziv selektora za naredne akcije. Smatram da sam sazreo za tako nešto i da zaslužujem šansu – samouvereno završava nada srpskog fudbala

BUNDESLIGA PO MERI

Kao i svakom fudbaleru, i Aleksi je želja da se jednog dana okuša u nekoj od najjačih liga Starog kontinenta.
- Iskreno, želeo bih da zaigram u nemačkoj Bundesligi. Smatram da bi ona najviše odgovarala mojoj fudbalskoj filozofiji. Igra se dosta brzo i agresivno na lopti sa velikom potrebom za dobrom fizičkom spremom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu