LJUBAV JAČA OD KORONE: Velež za utakmicu bez publike prodao više od 4.000 karata

Tanjug

17. 08. 2020. u 08:48

FUDBALSKI klub Velež iz Mostara je na inicijativu navijača pustio u prodaju ulaznice za prvenstveni meč protiv Krupe, iako prisustvo gledalaca nije dozvoljeno zbog virusa korona.

ЉУБАВ ЈАЧА ОД КОРОНЕ: Вележ за утакмицу без публике продао више од 4.000 карата

Foto: Printskrin

Odziv je bio više nego odličan, jer je prodato 4.128 ulaznica, a uspehu akcije najviše je doprineo Mostarac po imenu Senad, koji trenutno živi u Holandiji, a sam je kupio 1.000 ulaznica, prenosi portal Klix.ba.

- Ova utakmica će pored pobede (2:0) i bodova ostati u lepom sećanju i zbog neverovatne podrške naših vernih navijača, koji su još jednom pokazali i dokazali pripadnost i veliku ljubav prema klubu. Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama zbog svima poznatog razloga (virus korona), naši "Rođeni" su za utakmicu kupili čak 4.128 karata i na taj način pružili podršku i dali veliki motiv igračima da pruže svoj maksimum, te ovu pobedu poklone upravo njima - saopšteno je iz mostarskog kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu