PALAĐI: Senta spremna za Evropu!

Tanjug

14. 09. 2020. u 14:41

STADION u Senti spreman je za svoju premijeru na evropskoj sceni u četvrtak, 17. septembra, kada će u goste FK TSC stići rumunski FCSB, rekao je danas generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi.

ПАЛАЂИ: Сента спремна за Европу!

Foto: N.Paraušić


Palađi je istakao da je stadion u Senti, na kome je TSC domaćin do završetka izgradnje svog novog stadiona u Bačkoj Topoli, dobio zeleno svetlo Uefe još ranije, a da je za predstojeću utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope trebalo ispuniti samo još neka minimalna prilagođavanja.

"Ova je istorijska utakmica za naš klub, naše prvo domaćinstvo u evropskom takmičenju, i mi smo, naravno, uložili sve svoje kapacitete da se pripremimo“, kazao je Palađi i dodao da je delegacija FCSB-a dolazila u Sentu, da je obišla objekat, kao i hotel u kome će biti smešteni članovi tima iz Rumunije.

Prema njegovim rečima, delegacija FCSB je zadovoljna uslovima koji su ponuđeni, kao i kvalitetom terena.

Tim FCSB stići će u Bačku Topolu dan pre utakmice, u sredu, 16. septembra, a tog dana u večernjim satima imaće i trening na stadionu na kome ih u četvrtak u 21 sat očekuje meč sa TSC.

"TSC se potrudio da stvori maksimalne uslove za odigravanje ove utakmice u Senti. Naravno, takmičarski, nadamo se uspehu u prvoj evropskoj utakmici na našem terenu, bez obzira na to što nam u goste dolazi najuspešniji rumunski klub“, kazao je Palađi.

Generalni direktor kluba je rekao i da se ekipa sprema za susret sa FCSB i da je siguran da će pružiti svoj maksimum u četvrtak.

"Svi u klubu su izuzetno motivisani da se prikažu u najboljem svetlu na evropskoj sceni. Pod reflektorima u Senti, uz direktan prenos na RTS-u, verujem da ćemo pokazati šta znamo i da ćemo pružiti našu najbolju igru“, rekao je Palađi.

FK TSC ove sezone debituje u evropskom takmičenju, pošto je prethodnu, svoju prvu sezoni u Superligi Srbije završio na četvrtoj poziciji.

U prvom kolu kvalifikacija TSC je u gostima savladao moldavski Petrokob Hinčesti.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?