BUVAČ KONAČNO PROGOVORIO O KLOPU: Nisam mu čestitao titulu, 17 godina sam radio sve, samo nisam pričao javno

Novosti online

05. 10. 2020. u 11:01

ŽELjKO Buvač, nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa, koji je napustio to mesto neposredno pred revanš polufinala Lige šampiona 2018. godine, progovorio je u javnosti o svojoj karijeri kao pomoćnika Jirgena Klopa.

БУВАЧ КОНАЧНО ПРОГОВОРИО О КЛОПУ: Нисам му честитао титулу, 17 година сам радио све, само нисам причао јавно

Foto: EPA

Srbin je takođe je otkrio i da nije čestitao svom nekadašnjem saradniku na tituli u Liverpulu, a iz njegovih reči odaje se utisak da nisu u najboljim odnosima.

- Nisam mu čestitao. Bio sam srećan zbog Liverpula, zbog navijača, zbog igrača. Ali nisam - glasio je odgovor Buvača ruskom novinaru na pitanje da li je razgovarao sa Klopom i da li mu je čestitao na tituli.

Iza njih je 17 godina uspešnog rada, Buvač sada gradi samostalnu karijeru kao sportski direktor Dinama iz Moskve, a ističe da je imao sjajne ponude, kao i da bi razmislio o povratku na mestu trenera ukoliko bi ga zvala Barselona.

- Ne želim sada da budem menadžer. Ako me Barselona pozove, naravno da ću razmisliti, ali inače ne. Kažete da sam ovde samo da bih ostao okupiran i sačekao bolju priliku. Ali da znate kakve sam ponude odbio tokom pauze u karijeri, ne biste to rekli. Ali neću vam reći koji klubovi su me zvali.

Iz Buvačevih reči se može osetiti da između njega i Klopa stvari nisu raščišćene, on tvrdi da je radio 17 godina posao trenera, samo što nije javno pričao i davao intervjue, očigledno aludirajući na Nemca.

- Osećao sam se kao da sam menadžer svih tih 17 godina (sa Klopom u Majncu, Borusiji iz Dortmunda i Liverpulu). Radio sam posao menadžera, osim što nisam javno govorio i davao intervjue. Osim toga, imao sam sve funkcije i trudio sam se da utičem na svoj tim koliko god sam mogao da im pomognem da uspeju. Ali nije mi bila potrebna takva pažnja - rekao je Buvač.

(Telegraf)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)