CEO TIM U KARANTINU! Korona desetkovala Lacio

Novosti online

31. 10. 2020. u 15:43

FUDBALERI Lacija trebalo bi u nedelju da odigraju meč Serije A protiv Torina, ali kako sada stvari stoje, taj meč bi mogao da se odloži. Razlog - korona u redovima nebesko-plavih uzima sve više maha.

ЦЕО ТИМ У КАРАНТИНУ! Корона десетковала Лацио

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Lacijali su i u Ligi šampiona protiv Briža bili vidno oslabljeni, bez Ćira Imobilea, Luisa Alberta i MAnuela Lazarija što se odrazilo i na rezultat jer su jedva izvukli bod (1:1). U klubu su i tada, kao i sada, odbili da navedu tačan broj i imena zaraženih igrača i osoblja.

Igrači s pozitivnim nalazom smešteni su u samoizolaciju, a ostatak ekipe je u karantinu pod nadzorom medicinskog osoblja. Novo testiranje svih u klubu očekuje se danas, posle čega će i biti poznato koji igrači će moći put Torina, ali i u utorak u Sankt Petersburg na gostovanje Zenitu u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici