ČUDESNI OPORAVAK DUŠANA TADIĆA: Nije mogao za Srbiju, za Ajaks startovao i dao gol! (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2020. u 16:22

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić napustio je kamp reprezentacije u utorak, dan pred utakmicu sa Rusijom, a zvanično objašnjenje iz FSS bila je povreda naše "desetke".

ЧУДЕСНИ ОПОРАВАК ДУШАНА ТАДИЋА: Није могао за Србију, за Ајакс стартовао и дао гол! (ВИДЕО)

Foto Tanjug

Ipak, deluje da nije bilo ništa ozbiljno pošto se Tadić odmah vratio obavezama u Ajaksu i svoje saigrače poveo kao kapiten ove nedelje u meču protiv Heraklesa, desetoplasiranog tima holandskog prvenstva.

Tadića je mučila povreda tetive i zbog toga je u poslednji čas ispao iz kombinacije za meč sa Rusijom, pa se zato i nije obratio medijima, iako je to prvobitno bilo najavljeno.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije nije se naročito istakao u duelima protiv Škotske i Mađarske, dobio je mnogo kritika u javnosti, legendarni Stanislav Karasi ga je čak optužio da je "baletan", a Tadić se povodom toga nije oglašavao.

Srbija je bez njega pobedila Rusiju (5:0), a Tadić je to gledao iz doma u Amsterdamu, da bi potom istrčao na "Johan Krojf arenu" od starta meča.

Ajaks je već do poluvremena vodio 3:0, ali srpski fudbaler nije učestvovao u golovima, da bi se u strelce upisao u 57. minutu, a onda izašao iz igre...

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu