OD PEPA ZAVISI OLEOVA SUDBINA: Sve glasnije se govori o smeni Norvežanina, evo ko bi mogao da ga nasledi

Novosti online

09. 12. 2020. u 12:29

MANČESTER Junajted nećemo gledati u nastavku eliminacionog dela Lige šampiona.

ОД ПЕПА ЗАВИСИ ОЛЕОВА СУДБИНА: Све гласније се говори о смени Норвежанина, ево ко би могао да га наследи

foto: EPA

Solskjerovi izabranici su izgubili sa 3:2 sinoć u Lajpcigu od direktnog rivala za prolazak dalje. Ostaje im uteha u vidu Lige Evrope, ali jasno da će sada jedini cilj biti top četiri u Premijer ligi kako bi i naredne sezone nastupili u eliti.

Posle jučerašnjeg poraza sve se glasnije priča o otkazu Solskjera. Norvežanin je favorit da prvi napusti klupu tima u Premijer ligi. 

Kao najugroženiji Ole već ima i listu kandidata koja bi ga rado nasledila na "Old Trafordu". Najbolje šanse se daju Poketinu koga u stopu prati Masimilijano Alegri, naredne imena su Rodžers i Tuhel iz PSŽ-a.

Ovog vikenda gledamo derbi grada Mančestera, na "Old Traford" dolazi Pep Gvardiola. Žestok poraz od komšija bi itekako ubrzalo Solskjerovo pakovanje kofera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)