PORAZ SOSIJEDADA OD LEVANTEA: Viljarealu trijumf u Pamploni

Novosti online

19. 12. 2020. u 21:24

FUDBALERI Levantea pobedili su u Valensiji ekipu Real Sosijedada 2:1, u utakmici 14. kola španske Primere. Dok je Viljareal savladao Osasunu 3:1 u Pamploni.

ПОРАЗ СОСИЈЕДАДА ОД ЛЕВАНТЕА: Виљареалу тријумф у Памплони

FOTO: EPA

Klub iz Baskije poveo je golom Aleksandera Isaka iz slobodnog udarca u 22. minutu, a izjednačenje domaćoj ekipi doneo je Marti Rođer šest minuta kasnije. Pobedu Levanteu doneo je Horhe de Frutos golom u 87. minutu meča.

Sosijedad je trenutno na drugom mestu na tabeli španskog prvenstva sa 26 bodova, dok je ekipa Levantea na 14. mestu sa 14 bodova. U sledećem kolu Levante gostuje Ueski, a Sosijedad dočekuje prvoplasiranu ekipu Atletiko Madrida.

U meču koji je odigran u Pamploni ekipa Viljareala je pobedila domaću ekipu Osasune sa 3:1. Viljareal je u vodstvo doveo Žerar Moreno u sedmom minutu, a 12 minuta kasnije igrač Osasune Aridane dobio je direktan crveni karton.

Do kraja prvog poluvremena Nino Fer je uvećao prednost Viljareala golom u 29. minutu. U nastavku meča prvo je Roberto Tores u 70. minutu sa penala smanjio na 1:2, a konačan rezultat svojim drugim golom na meču postavio je Moreno u 86. minutu.

Viljareal je na četvrtoj poziciji sa 25 bodova, a ekipa Osasune je na poslednjem mestu sa 11 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu