PREMIJER LIGA U PROBLEMU: Odložena utakmica Aston Vile i Evertona

Novosti online

14. 01. 2021. u 13:53

UTAKMICA fudbalera Aston Vile i Evertona u Premijer ligi odložena je danas zbog velikog broja zaraženih korona virusom u ekipi iz Birmingema.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА У ПРОБЛЕМУ: Одложена утакмица Астон Виле и Евертона

FOTO: AP

Utakmica je trebalo da se igra u nedelju od 13 časova u Birmingemu.

U današnjem saopštenju Premijer lige navodi se da je "znatan broj" fudbalera Aston Vile i članova ekipe i dalje u izolaciji.

"Kao rezultat, Premijer liga je pristala na zahtev Aston Vile za odlaganje utakmice", navodi se u saopštenju, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Trening centar Aston Vile i dalje je zatvoren zbog korona virusa.

Aston Vila ima tri utakmice manje u prvenstvu, a naredne srede bi trebalo da igra protiv Mančester sitija. Taj meč trebalo je da se igra u prvom kolu, ali je odložen zbog obaveza Sitija u završnici prošle sezone Lige šampiona.

Utakmica sa Njukaslom, koja je trebalo da bude odigrana 4. decembra, a otkazana je zbog korona virusa, odigraće se 23. januara.

Zbog korona virusa Aston Vila je prošlog petka sa sedmoricom igrača ekipe do 23 godine i četvoricom do 18 godina igrala protiv Liverpula u trećem kolu FA kupa i izgubila sa 1:4.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti