UEFA DALA ZELENO SVETLO ZVEZDI: Crveno-beli protiv Milana igraju sa navijačima

Novosti online

28. 01. 2021. u 10:08

CRVENA zvezda će igrati protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope sa navijačima.

УЕФА ДАЛА ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗВЕЗДИ: Црвено-бели против Милана играју са навијачима

Foto arhiva VN

Ako je verovati onome što piše na zvaničnom sajtu šampiona Srbije, crveno-beli su dobili zeleno svetlo od UEFA da mogu sa 30% da popune kapacitet stadiona Rajko Mitić.

Vest koja će se i te kako svideti navijačima Crvene zvezde. Ruku na srce neće biti kao kada je pun stadion, ali opet nema govora da će biti mnogo lepše i lakše izabranicima Dejana Stankovića da igraju protiv giganta iz Italije.

Iz Zvezde su saopštili i ko ima pravo da prisustvuje meču, ali i to da se čeka odluka Kriznog štaba. Ipak, će oni imati poslednju...

Saopštenje sa zvaničnog sajta FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

- Dragi Zvezdaši, približava se početak prolećne sezone u Superligi i Kupu Srbije, kao i utakmica šesnaestine finala Lige Evrope protiv sedmostrukog prvaka Starog kontinenta, ekipe Milana.

UEFA je odobrila da se maksimalno 30% kapaciteta stadiona pusti u prodaju. Čekamo na eventualnu novu odluku Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Organizacija utakmice je uveliko počela i zato obaveštavamo zvezdašku javnost sledeće:

Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca prioritet u kupovini će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1.1.2021.).

Broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon odluke Kriznog štaba.

 Pozivamo i podsećamo navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine u sledećih nekoliko dana kako bi bili eventualno u mogućnosti da dođu do željene karte za ovaj spektakl.

Ovim potezom klub želi da se zahvali najvernijim navijačima, koji su uz Zvezdu i u ovim teškim trenucima, piše u saopštenju na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?