KAKAV PROPUST AJAKSA: Klub nije registrovao najveće pojačanje u istoriji kluba za Ligu Evrope

Novosti online

04. 02. 2021. u 09:13

VEROVATNO vam se igrajući fudbalske simulacije na konzolama i računaru desilo da zaboravite da registrujete novo pojačanje za evropske mečeve...

КАКАВ ПРОПУСТ АЈАКСА: Клуб није регистровао највеће појачање у историји клуба за Лигу Европе

Foto: Logo

E, sada se to dogodilo i jednom evropskom velikanu - Ajaksu. Verovali ili ne ekipa Ajaksa zaboravila da za nastavak takmičenja u Ligi Evrope registruje najveće pojačanje u istoriji kluba, napadača Sebastijana Alea.

Nije da su doskorašnjeg centarfora Vest Hema doveli u smiraj prelaznog roka, pa se potkrala greška, on je u klub stigao pre mesec dana. Došlo je do velikog propusta u administraciji Holanđana...

"Tačno je da Ale nije na listi igrača za Ligu Evrope. Radimo na tome da utvrdimo kako je došlo do toga, na vezi smo sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije, pa ćemo videti ko je napravio propust - izjavio je portparol Ajaksa.

Ale je plaćen čak 22.500.000 evra što ga je odmah učinilo najvećim pojačanjem u istoriji kluba. 

Za Ajaks je odigrao šest mečeva, postigao dva gola i upisao četiri asistencije.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)