NIKAD BOLJI KOEFICJENT ZVEZDE: Crveno-belima u leđa gledaju Milan, Lester, PSV…

Novosti online

26. 02. 2021. u 08:58

IMAJU za čime da žale fudbaleri Crvene zvezde, ali imaju na šta da budu i ponosni nakon dvomeča sa italijanskim Milanom u šesnaestini finala Lige Evrope.

НИКАД БОЉИ КОЕФИЦЈЕНТ ЗВЕЗДЕ: Црвено-белима у леђа гледају Милан, Лестер, ПСВ…

FOTO: AP

Već smo pisali o herojskoj igri Crvene zvezde, koja nije nagrađena pobedom, ali jeste nikad boljim koeficijentom. Sudeći prema tome, bila je ovo sezona za desetku.

Zvezda je za celu sezonu u Evropi doživela samo jedan poraz, pa je postavljen novi rekord! O čemu se radi?

Pa, Zvezda je zahvaljujući odličnim rezultatima uspela da se popne na čak 50. mesto UEFA rang-liste klubova, na kome je već bila jednom ove sezone, što je apsolutni rekord u novijoj istoriji kluba.

Sada je ovu sezonu završila sa 10 koeficijentnih bodova, čime su nadmašene sezone Vladana Milojevića (8, 7 i 6), pa je trenutno na 32.500!

To znači da joj u leđa prema koeficijentu gledaju upravo Milan, PSV, Marsej, Lester i mnogi drugi.

Ono što je posebno dobro jeste da i naredne sezone može da napreduje, pošt se rezultati iz sezone 2016/2017 brišu, a tada je osvojen samo 1,5 bod.

Zvezda je ove sezone pobedila Evropu 5:0, Tiranu 1:1, igrala je 1:1 sa Omonijom i ispala posle penala, da bi potom u Ligi Evrope bila bolja od Ararata (2:1), Genta (2:1, 2:0) i Libereca (5:1). S istim timom je i remizirala (0:0), dok je samo Hofenhajm pobedio (0:2 i 0:0).


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti