REKORDER BEN: Ponosan sam na dosadašnji učinak u crveno-belom dresu

Novosti online

15. 03. 2021. u 22:34

FUDBALER Crvene zvezde El Fardu Ben posebno će pamtiti utakmicu protiv Voždovca, pošto je ušao u istoriju kluba kao stranac koji je postigao najviše golova - 61.

РЕКОРДЕР БЕН: Поносан сам на досадашњи учинак у црвено-белом дресу

FOTO: M. Vukadinović

Od prvog dana kada je stigao među crveno-bele reprezentativac Komorskih Ostrva je konstantat. To je bio slučaj i kod Vladana Milojevića, a i sada kod Dejana Stankovića.

Crvene zvezda pobedila je Voždovac u gostima sa 4:1, prvi gol za klub iz Ljutice Bogdana bio je delo Bena. On je tim pogotkom pretekao Ričmonda Boaćija po broju golova kada su u pitanju igrači iz inostranstva.

- Ponosan sam na dosadašnji učinak u crveno-belom dresu. Nadam se da ću uvećati broj postignutih pogodaka u narednom periodu. Naravno, najbitnije je da ekipa pobeđuje, ali jasno je da volim da se upisujem u strelce i da ću nastojati da na taj način i u budućnosti doprinosim timu - rekao je Ben povodom rekorda.

Neke od tih golova postigao je protiv Milana, Napolija, Libereca, večitog rivala, a navijači će posebno pamtiti dva gola koja je napadač sa Komora postigao protiv Salcburga u meču posle kog je Zvezda obezbedila plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Interesantno je da je Ben u tim kvalifikacijama svim protivnicima postigao pogotke.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?