RONALDO BESNEO U SVLAČIONICI: Portugalac bacio dres na pod i udarao pesnicom u zid

Novosti online

12. 04. 2021. u 20:41

NIJE dao gol i odmah je pobesneo. Kristijano Ronaldo je, po pisanjima italijanske "Gazete delo sport", posle pobede Juventusa nad Đenovom (3:1) pravio scene u svlačionici, udarao pesnicom u zid i bacio dres svog kluba na pod.

РОНАЛДО БЕСНЕО У СВЛАЧИОНИЦИ: Португалац бацио дрес на под и ударао песницом у зид

FOTO: EPA

Razlog je, prema pisanjima novina sa Čizme to što se njegovo ime nije našlo u listi strelaca, a sve je završeno tako što je napustio svlačionicu bez pozdrava ostalim saigračima.

Sličnu reakciju je imao nedavno u Beogradu kada je zbog nepriznatog pogotka napustio teren pre sudijskog zvižduka i bacio kapitensku traku na travu stadiona "Rajko Mitić".

Ipak, ne žele od toga u Juventusu da prave famu i ceo "incident" objašnjavaju Portugalčevom gladi za golovima.

- Normalno je to, jer je želeo da postigne gol, pogotovo kada se utakmica zakomplikovala. On je šampion i uvek želi da ostavi svoj trag - rekao je stručnjak sa klupe "stare dame" Andrea Pirlo i otkrio da li će klub kazniti svog najboljeg igrača

- Ne verujem. Bio je uznemiren, kao što se to dešava i drugim igračima. Utakmica se završila i normalno je što je bio nervozan. Ne verujem da će ga kazniti ni klub, ni trener.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)