NEMA DNA PROVALIJE: Prekid u Kragujevcu posle 12 minuta, Čačani izveli sedam igrača na teren, jedan se povredio - KRAJ (FOTO)

Novosti online

17. 04. 2021. u 17:20

NEŠTO je trulo u fudbalu srpskom. Fudbalski klub Borac iz Čačka počinje da ostvaruje pretnje i ucene posle kazne zbog neregulatnosti.

НЕМА ДНА ПРОВАЛИЈЕ: Прекид у Крагујевцу после 12 минута, Чачани извели седам играча на терен, један се повредио - КРАЈ (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Pretili su iz Borca da neće putovati u Kragujevac na meč protiv Radničkog 1923, govorili da će istupiti iz Prve lige Srbije posle kazne za nameštanje meča i oduzimanja šest bodova.

Čačani su ipak otputovali na meč koji je trebalo da bude praznik, na meč koji je nekad izazivao mnogo pažnje širom Srbije. I sada će biti tako, ali u negativnom kontekstu, pričaće se o meču u srpskom fudbalu širom planete.

FOTO: Printskrin/Prva liga Srbije

Došli su gosti u gotovo kompletnom sastavu, ali su u protokol stavili sedmoricu igrača, dovoljno da meč počne. Sa sve dva „bonus“ igrača među tom sedmoricom. U 12. minutu jedan od te sedmorice se povredio, glavnom sudiji nije preostalo ništa drugo nego da označi kraj susreta.

(Sportski Žurnal)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote