KASNO STE SE SETILI: Navijači Barselone glasaju za Superligu...

Novosti online

20. 04. 2021. u 22:22

FUDBALSKI raskol koji je pokrenut 18. aprila osnivanjem Evropske Superlige od strane 12 moćnih klubova izgleda da će da se uruši već posle dva dana!

КАСНО СТЕ СЕ СЕТИЛИ: Навијачи Барселоне гласају за Суперлигу...

FOTO: AP

Prema poslednjim informacijama iz Engleske, koje prenosi BBC, Čelsi i Mančester siti će napustiti Superligu, a izgleda da ni Barselona neće da je igra.

Pored španskih, ovu vest su preneli i italijanski mediji, pa je izvesno da će i Barsa “odjaviti” odmetnike i vratiti se u zagrljaj UEFA.

S tim, što svi prenose da će o svemu odlučiti navijači na glasanju, a s obzirom kakve su reakcije navijača širom sveta, gotovo da nema sumnje da će se “ispisati” iz bogataške elite.

Zbog novonastale situacije i vrlo izvesnog izlaska Čelsija, Sitija i Barselone iz Superlige, sazvan je hitan sastanak kako bi se preispitali odluke pomenuta tri kluba i videli šta i kako dalje, jer sada su u ozbiljnom problemu da im se čitava priča uruši.

Fudbalski moćnici su osnovali novo, zatvoreno takmičenje nazvano Superliga Evrope sa namerom da imaju svu koncentraciju moći u evropskom klupskom fudbalu, a i novca. Ideju gotovo da nisu podržali svi sem ekipa osnivača, ali i oni polako odustaju pod pritiskom navijača.

Barselona je treći pomenuti tim koji bi trebalo da odstupi od novog takmičenja, ali i samo jedan u nizu kako pišu strani mediji pošto i drugi prijavljeni učesnici razmatraju povratak Ligi šampiona, odnosno UEFA takmičenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere