PARTIZAN SLAVIO PROTIV SPARTAKA: Crno-beli strepeli u završnici, na kraju zasluženo slavili (VIDEO)

A. Ilić

25. 04. 2021. u 21:20 >> 21:23

FUDBALERI Partizana slavili su 2:1 u 33. kolu Superlige Srbije protiv Spartaka iz Subotice.

ПАРТИЗАН СЛАВИО ПРОТИВ СПАРТАКА: Црно-бели стрепели у завршници, на крају заслужено славили (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su od prvog minuta imali prednost na terenu. Napadali su, konstantno kontrolisali igru. Te su zasluženo slavili, iako su gosti u završnici izjednačili i bili na pragu osvajanja boda. 

Igrao se 38. minut, Obradović je šutirao, došao je potom do odbitka i glavom spustio loptu za Lazara Pavlovića. A talentovani fudbaler šutirao je na "volej" i poslao je loptu iza leđa golmana Dujmovića. 

Imao je mladi Nemanja Jović nekoliko dobrih prilika u meču, najbolju u 55. minutu Pavlović je odlično uočio usamljenog Jovića na petercu, a on loše zahvata loptu, koja odlazi kraj stative. 

Srećković je u 80. minutu šutirao iz prekida. Lopta je pogodila prečku, a dok se okvir gola još tresao, izgledalo je da će se crno-beli odbraniti, a u gomili se najbolje snašao Milan Marčić koji je zatresao mrežu za izjednačenje. 

Mihajlo Ivančević napravio je jedanaesterac u 87. minutu. Oborio je u šesnaestercu Štulića. Izvođač najstrožije kazne bio je 

PARTIZAN – SPARTAK 2:1 (1:0)
(Pavlović 38', Natho 88p - Marčić 80') 

Stadion Partizana

Sudija: Nenad Minaković

Partizan: Popović – Živković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Zdjelar, Šćekić (Jojić od 71.)  – Asano (Stevanović od 63.), Pavlović (Natho od 71.) , Jović (L. Marković od 71.) – Holender (Štulić od 63). 

Spartak: Dujmović – Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Vidović – Marčić, Vidaković, Savković – Tufegdžić (od 57. Bijelović), Srećković, Furtula (od 57. Đurasović). 

DRUGO POLUVREME 

92. MINUT - Štulić pravi prekršaj u pokušaju da napravi prostor za šut u šesnaestercu gostiju. 

87. MINUT - PENAL ZA PARTIZAN - Mihajlo Ivančević napravio je jedanaesterac zbog koga je zaradio direktan crveni karton. Oborio je u šesnaestercu Štulića. Izvođač najstrožije kazne bio je Natho. Dujmović je otišao desno, a lopta levo. 

 

80. MINUT - GOL SPARTAK - Srećković je šutirao iz prekida. Lopta je pogodila prečku, a dok se okvir gola još tresao, izgledalo je da će se crno-beli odbraniti, a u gomili se najbolje snašao Milan Marčić koji je zatresao mrežu za izjednačenje. 

 

72. MINUT - Izgledalo je kao obećavajuća prilika, Stevanović je poslao loptu u šesnaesterac gde su bili Jojić i Marković, ali lopta prolazi pored svih. 

63. MINUT - Period igre koji više podseća na šahovsku partiju nego na fudbal. Dosta nadmudrivanja, nažalost sve se odvija između dva šesnaesterca. 

54. MINUT - Loše je zahvatio loptu mladi Jović, šutirao je pored gola. Odlično proigravanje Pavlovića. 

52. MINUT - Fantastična solo akcija Pavlovića prošao je čuvara, ali loš šut . 

51. MINUT - Partizan i dalje ima terensku inicijativu. Prvu ozbiljniju šansu imali su crno-beli u šestom minutu nastavka. Živković ubacuje loptu, Asano pokušava glavom. Siguran je bio Dujmović.  

FOTO: M. Vukadinović

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - Kraj prvog poluvremena. Fudbaleri Partizana imali su terensku inicijativu i zasluženo su u prednosti nakon prvog poluvremena. 

38. MINUT - GOL ZA PARTIZAN - Lazar Pavlović je došao do lopte u petercu Spartaka, Obradović je prvo šutirao, potom odbitak prosledio do saigrača. Plasirao je volej u gol Dujmovića.  Prvi gol Pavlovića u dresu Partizana. 

 

36. MINUT - Nakon gužve u šesnaestercu Spartaka Dunđerski je ostao na zemlji nakon duela sa Obradovićem. 

34. MINUT - Pripretio je Tufegdžić, izbegao je ofsajd zamku, šutirao, a blokira ga potom Svetozar Marković. 

32. MINUT - Nova šansa za Nemanju Jovića. Skočio je visoko na centaršut Živkovića, snašao se između Dunđerskog i Tekijaškog, a lopta odlazi malo iznad prečke. 

26. MINUT - Pavlović je probao da proigra Holendera, brane se gosti. Lopta potom dolazi do Lazara Pavlovića koji šutira pored gola. 

22. MINUT - Lopta uglavnom kruži oko šesnaesterca Spartaka. Lopta cirkuliše, a igrači Partizana strpljivo traže svoju priliku. 

FOTO: M. Vukadinović

18. MINUT -  Filip Dujmović skinuo je udarac Asana, odlična prilika za japanskog fudbalera. Još bolje ga je proigrao Jović. 

16. MINUT  - Nakon centaršuta Živkovića pokušao je Filip Holender, a udarac Mađarskog reprezentativca završio je visoko preko gola. 

11. MINUT - Marko Živković je pokušao da uposli Nemanju Jovića, a on je raspalio levicom po lopti - neprecizno. Lazar Pavlović je potom oprobao udarac, ni on nije uspeo da zatrese mrežu. 

8. MINUT - Kombinovali su Obradović i Jović, ali je mladi fudbaler Partizana bio u ofsajdu. 

5. MINUT - Partizan ima kontrolu lopte u uvodnim moinutima. 

1. MINUT - Spartak ima prvi napad. Utakmica je počela. 

Pratite Novosti sport na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?