SADIK BRILJIRA U ALMERIJI: Bivši napadač Partizana postigao dva gola za osam minuta (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2021. u 19:33

BLISTA Umar Sadik u dresu Almerije. Ova ekipa igra na svom terenu utakmicu 37. kola Segunde protiv Ovijeda, a prvo poluvreme obeležio je bivši igrač Partizana koji je postigao dva gola.

САДИК БРИЉИРА У АЛМЕРИЈИ: Бивши нападач Партизана постигао два гола за осам минута (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Prvi pogodak je postigao u 22. minutu meča, kada je iz jedanaesterca desnom nogom poslao neodbranjivu loptu u donji desni ugao golmana gostiju. Pogodak pogledajte OVDE!

Potom je osam minuta kasnije posle asistencije Akiemea sa leve strane š utirao levom nogom i loptu smestio u levi donji ugao - 2:0. Gol možete da pogledate OVDE!

Vrlo lako je Nigerijac mogao do het-trika u prvom delu igre, ali mu Korpas nije dozvolio da izvede penal u 16. minutu, a Španac nije realizovao najstrožu kaznu.

Sadik briljira ove sezone, sa ova dva gola došao je do brojke od 18 pogodaka u Segundi i trenutno je treći strelac lige - ispred njega su samo Uroš Đurđević 21 i Raul de Tomas iz Espanjola sa 20.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?