"NE SMEMO MI KAO SRBI!" Selektor Hrvata pred meč sa Brazilom otvoreno i o "orlovima"

Novosti online

08. 12. 2022. u 16:06

HRVATSKA i Brazil igraju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu, a uoči te utakmice selektor "vatrenih" Zlatko Dalić pričao je i o Srbiji.

НЕ СМЕМО МИ КАО СРБИ! Селектор Хрвата пред меч са Бразилом отворено и о орловима

FOTO: Tanjug/AP

Morao je, jer je o fudbalskoj reprezentaciji naše države upitan.

Tačnije, pitanje je glasilo - da li je izvukao pouke iz poraza Srbije od Brazila, u prvom kolu šampionata plante u fudbalu.


Strateg "vatrenih" je odgovorio ovako:

- Srbija je na toj utakmici igrala sjajno sat vremena, parirala je, otvarala se dobro. Upala je u zamku kad su njeni igrači počeli da bivaju nervozni. Dok Brazil nije dao prvi gol, utakmica je bila skoro ravnopravna, ali posle tog gola Srbija nije mogla da prati ritam i pala je - započeo je Dalić.

Tome je, gotovo u dahu, dodao:

- Mi ne smemo da upadnemo u nervozu, da se borimo sami sa sobom, nego moramo biti disciplinovani, da se vraćamo u blok kad suparnik napada i da budemo kvalitetni kad imamo loptu, kako bismo je čuvali - naglasio je selektor Hrvatske.

Utakmica Hrvatska - Brazil igra se u petak od 16 sati a prenos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Raspored i rezultate svih utakmica na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)