"RONALDO JE SAMO DEBELI ČOVEK KOJI HODA ULICOM": Legendarni Brazilac šokirao izjavom

Novosti online

09. 12. 2022. u 08:47

BRAZIL igra kao u transu. Prvi su kandidat za titulu šampiona sveta, rivali padaju poput "kegli", ali ima jedan problem među "kariokama".

РОНАЛДО ЈЕ САМО ДЕБЕЛИ ЧОВЕК КОЈИ ХОДА УЛИЦОМ: Легендарни Бразилац шокирао изјавом

foto: EPA

Izgleda da nisu dovoljno cenjeni u svojoj državi, kao što je reč van Brazila. O tome je pričao nekadašnji igrač Milana i Real Madrida Rikardo Kaka u emisiji na „Bein Sports“ i iznenadio je analitičare Gerija Nevila i Džona Terija.

On je rekao nešto što niko zaista nije očekivao da će čuti.

- Čudno je to reći, ali mnogi Brazilci ne navijaju za Brazil. Ako vidite Ronalda kako šeta tu kod vas, to će vam biti ‘vau’, ali u Brazilu je situacija drugačija. U Brazilu je to samo debeli čovek koji hoda ulicom - rekao je Kaka.

Foto: EPA

 

Usledilo je pitanje Ričarda Kiza da li Ronalda cene u Brazilu kao u Evropi.

- Naravno, mnogi Brazilci vole Ronalda, ja volim Ronalda, ali način na koji ga gledaju u Brazilu i izvan njega je drugačiji. Vidim više poštovanja prema njemu van zemlje nego u zemlji - odgovorio je Kaka.

Zatim se osvrnuo na Nejmara koji javno podržava brazilskog desničarskog predsednika Žaira Bolsonara.

- Trenutno mnogi ljudi u Brazilu pričaju o Nejmaru, ali na negativan način. Je li to zbog njegovih političkih stavova? Možda jeste zbog politike, ali mi Brazilci ponekad ne prepoznajemo svoje talente.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)