"UNIŠTEN SAM, PARALIZOVAN": Bolno obraćanje Nejmara nakon meča Hrvatska - Brazil

Novosti online

10. 12. 2022. u 18:19

FUDBALSKA reprezentacija Brazila doživela je bolnu eliminaciju sa Svetskog prvenstva u Kataru. Nakon što je Hrvatska bila bolja u penal seriji, obratio se i strelac jedinog gola za karioke juče, i zvezda ove reprezentacije - Nejmar.

УНИШТЕН САМ, ПАРАЛИЗОВАН: Болно обраћање Нејмара након меча Хрватска - Бразил

FOTO: Tanjug/AP

- Psihički sam uništen. Ovo je svakako bio poraz koji me je najviše zaboleo, zbog kojeg sam 10 minuta bio paralizovan i odmah nakon meča pao u neprekidni plač. Boleće dugo, nažalost. Borili smo se do kraja. To je ono na šta sam ponosan na svoje saigrače jer zalaganja i posvećenosti nije nedostajalo. Ova grupa je to zaslužila, mi smo to zaslužili, Brazil je to zaslužio. Ali ovo nije bila volja božija! Bilo je vredno svake žrtve osetiti naklonost svakog sa terena. Hvala svima na podršci našoj reprezentaciji. Nažalost, nije uspelo, boleće dugo, dugo. Hvala ti na svemu, Bože moj, sve si mi dao tako da ne mogu da se žalim. Samo hvala što paziš na mene - naveo je Nejmar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Podsetimo, Brazil je ostao i bez selektora nakon ovog meča, a nezvanično se priča o tome i da Nejmar više neće igrati za reprezentaciju. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)