NEJMAR SE OPROSTIO OD TITEA: Bio si dosadan i jako si loše govorio o meni

Novosti online

12. 12. 2022. u 08:18

Iskusni stručnjak Tite napustio je klupu reprezentacije Brazila nakon bolne eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

НЕЈМАР СЕ ОПРОСТИО ОД ТИТЕА: Био си досадан и јако си лоше говорио о мени

FOTO: AP/Tanjug

Najveća zvezda ove reprezentacije Nejmar oprostio se od sada već bivšeg selektora izuzetno emotivnom porukom koju je objavio na svom Instagram profilu.

"Pre nego što smo se lično upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si jako dosadan. Činio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10", napisao je Nejmar.

Slavni as se zahvalio bivšem selektoru na svemu što je učinio za njega.

FOTO: AP/Tanjug

 

"Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali kao osoba si puno bolji. Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno", ističe Nejmar i dodaje:

"Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao, uvek ću te podržavati. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti".

"Zaslužio si pehar prvaka sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite, i veliki zagrljaj", poručio je Nejmar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)