TURSKI MESAR SE SVIMA SMUČIO: Nakon neprijatnih scena sa Mesijem i Argentinom, oglasio se i čuveni Jutjuber (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 12. 2022. u 22:58

Scene sa finala Svetskog prvenstva, u kojima je Nusret Gokče zgrozio ceo svet i dalje se prepričavaju, a nije mogao da ih nemo gleda ni poznati Jutjuber i bokser Džejk Pol. On je javno kritikovao turskog kuvara poznatog pod nadimkom "Salt Bae".

ТУРСКИ МЕСАР СЕ СВИМА СМУЧИО: Након непријатних сцена са Месијем и Аргентином, огласио се и чувени Јутјубер (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Kuvar i internet senzacija Nusret nakon finala između Argentine i Francuske uspeo je da iznervira čitavu planetu arogantnim ponašanjem na terenu.

Uzimao je trofej od igrača i članova njihovih porodica, jurio za Lionelom Mesijem, a čak je i "posolio" trofej nakon što ga je uzeo iz ruku jednog od fudbalera Argentine.

I Pol je morao da prokomentariše njegovo ponašanje na terenu.

- Ovaj čovek ne poštuje najbolje igrače već dugo vremena. Konačno se pojavio neko ko me nervira više od Kej-Es-Aj-a (KSI, Jutjuber prim.aut), napisao je Pol na Tviteru uz fotografiju na kojoj su Lionel Mesi i Nurset, a na drugoj strani Turčin i Mohamed Salah sa longetom na ruci.

FIFA pokrenula istragu.

FIFA je prošlog četvrtka objavila da je pokrenula istragu i "adekvatne unutrašwe mere" kako bi se utvrdilo kako je mimo protokola Svetskog prvenstva mesar završio na terenu stadiona Lusail.

- FIFA je sprovodeći istragu utvrdila da su određeni ljudi bili na terenu i to bez dozvole. Adekvatne mere biće preduzete kako bi se utvrdilo kako je do toga došlo, naveli su iz FIFA u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

PRIJATELjSTVO SA ĐANIJEM INFANTINOM

Odavno je poznato da Nusret i Đani Infantino gaje veliko prijateljstvo. Predsednik FIFA je bio njegov gost pre godinu dana, što je Turčin i ovekovečio snimkom. Infantino je internet zvezdu čak upoznao sa najvišim državnicima koji su bili gosti u Kataru, a često su viđeni u zajedničkom društvu.

@nusr_et FIFA president Mr.Gianni Infantino #saltbae#salt#saltlife ♬ orijinal ses - Nusr_et

KO JE NURSUT?

Turski mesar Nursut Gukce postao je planetarno poznat širom sveta kao internet atrakcija (mim) u kojem je na atraktivan način solio parče mesa.

Na društvenim mrežama prati ga blizu 50 miliona pratilaca, a mnoge od njih zgrozio je ponašanjem u Dohi nakon finala.

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)