IZ DOBOJA KA PRIJEDORU 21. APRILA: Nastupiće 175 biciklista iz 25 zemalja

S. O.

13. 02. 2023. u 14:41

BICIKLISTIČKA trka Beograd–Banjaluka se održava od 19. do 22. aprila, a drugu godinu zaredom Doboj će biti domaćin jedne od etapa.

ИЗ ДОБОЈА КА ПРИЈЕДОРУ 21. АПРИЛА: Наступиће 175 бициклиста из 25 земаља

Foto: BS RS

Kao i u minulom izdanju iz grada na tri reke karavan će krenuti ka Prijedoru 21. aprila. To je epilog sastanka gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića i direktora BS RS Vladimira Kuvalje.

- Imamo odličnu saradnju sa organizatorima Trke koji rade odličnu stvar na promociji naših gradova i Srpske. Želja nam je da iduće godine budemo domaćini cilja jedne od etapa i mislim da ćemo taj plan realizovati bez ikakvih problema - rekao je Jerinić.

Kuvalja je potvrdio da prijave idu odlično i da ponovo na startu očekuje maksimalnih 25 ekipa, odnosno 175 takmičara.

- Prošle godine bilo je mnogo publike na startu i duž gradskih ulica, a cilj nam je da profilišemo Doboj kao grad biciklizma, pošto je nadaleko poznat kao grad rukometa - naglasio je Kuvalja.

Prva etapa je od Beograda do Bijeljine 19. aprila, dan kasnije vozi se od Bijeljine do Vlasenice, a uskoro će biti poznato mesto starta poslednje etape koja se tradicionalno završava u Banjaluci. Pokrovitelji Trke su predsednici Republike Srpske i Srbije, resorna ministarstva sporta, kao i gradovi i opštine kroz koje trka prolazi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)