BRUTALNI LUKA DONČIĆ IZREŠETAO KLIPERSE: Slovenac se igrao sa rivalom, to nije bilo dovoljno za Dalas (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2021. u 08:16

LUKA Dončić još jednom je pokazao o kakvom košarkaškom umetniku je reč. Slovenac je odigrao brutalnu utakmicu u porazu Dalasa od LA Klipersa sa 118:108.

БРУТАЛНИ ЛУКА ДОНЧИЋ ИЗРЕШЕТАО КЛИПЕРСЕ: Словенац се играо са ривалом, то није било довољно за Далас (ВИДЕО)

FOTO: AP

Sjajni bek Maveriksa je meč završio sa 44 poena, devet skokova i devet asistencija, ali ni to nije bilo dovoljno da klub iz Teksasa upiše novi trijumf.

Dončić je prvi igrač u NBA istoriji koji je postigao 275 poena i imao po 75 asistencija i skokova u prvih devet utakmica u plej-ofu.

Klipersi su izdržali rani nalet Maveriksa, koji su igrali pred ubedljivo najbrojnijom publikom ove sezone - 17.705 navijača našlo se na tribinama "Amerikan Eirlajns Centra".

Međutim, serija od 14:0 ekipe iz Los Anđelesa u velikoj meri je neutralisala početnu prednost, a Klipersi su početkom drugog dela, zahvaljujući trojci Džordža, stigli do prve prednosti.

Kod pobednika najbolji je bio Kavaj Lenard koji je postigao 36 poena, Pol Džordž je dodao 29. U Dalasu osim Dončića nije bilo raspoloženih igrača, pa je drugi najefikansiji košarkaš bio Džejlen Branson sa 14.

Dalas sada u seriji vodi sa 2-1.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?