MARJANOVIĆ STIŽE NA PRIPREME: Želimo na Olimpijske igre u Tokio

V. N.

08. 06. 2021. u 20:10

USKORO počinju pripreme za Olimpijski kvalifikacioni trurnir u Beogradu (29. jun - 4. jul), a na njima će biti i Boban Marjanović. Centar Dalasa je završio NBA plej-of, pa silno želi da pomone "orlovima" da izbore plasman u Tokio.

МАРЈАНОВИЋ СТИЖЕ НА ПРИПРЕМЕ: Желимо на Олимпијске игре у Токио

foto: EPA

- Za nekih nedelju dana započinjemo pripreme sa nacionalnim timom. Tu negde, nisam baš tačno gledao datume, ali okupljamo se svi... Treba da se kvalifikujemo za OI - poručio je Bobi.

Na pripreme bi trebalo da stigne i Nemanja Bjelica, dok ostaje da se vidi šta će biti sa Nikolom Jokićem (Denver) i Bogdanom Bogdanovićem (Atlanta), koji su počeli polufinalne serije plej-ofa. Status Alena Smailagića (Golden stejt) i Alekseja Pokuševskog (Oklahoma), zavisiće od njihovih klubova.

Rivali Srbije u grupi su Dominikana i Novi Zeland, a u drugoj su: Italija, Portoriko i Senegal. Samo pobednik turnira ide na OI.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu