"MOŽEMO DO TITULE ZBOG JOKIĆA": Bek Denvera kome je majka "ukrala šou" u noći drafta nahvalio Srbina (VIDEO)

Novosti online

28. 06. 2022. u 16:42

KOŠARKAŠKI klub Denver nagetsi su tokom draft noći pokupili dva pika u prvoj rundi, a to su Kristijan Braun i Pejton Votson.

МОЖЕМО ДО ТИТУЛЕ ЗБОГ ЈОКИЋА: Бек Денвера коме је мајка украла шоу у ноћи драфта нахвалио Србина (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Nagetsi su se odlučili za Kristijana Brauna kog su birali sa 21. mesta. Doskorašnji student sa univerziteta Kanzas iza sebe ima tri sezone koledž košarke, a ekipi bi mogao da donese neophodan šuta sa distance. 


Međutim, u noći izbora mladih igrača, on nije bio u centru pažnje jer mu je svu slavu pokupila upravo njegova majka, Lisa Braun.

Kada se Kristijanovo ime čulo sa razglasa, on je odmah zagrlio svoju majku. U tom trenutku je postalo jasno da čitava tribina gleda u Lisu koja se odlučila sa crvenu haljnu sa dve male bratele i izrezom na prednjem delu.

Društvene mreže bile su preplavljene komentarima o njenom izgledu, a mnogi su je poredili čak i sa Pamelom Anderson.


Ipak, za vreme sezone, Kristijan Braun će biti u fokusu medija. Mladi bek sa nestrpljenjem čeka početak naredne takmičarske godine. On smatra kako je Denver sposoban da osvoji NBA prsten, zahvaljujući našem Nikoli Jokiću.

- On čini da svi na terenu izgledaju bolji nego što jesu. Uzbuđen sam što ću deliti teren sa takvim tipom. Biće sjajno što ću moći da učim od njega. On je dvostruki MVP sa razlogom i jedan od najboljih košarkaša u ligi. Raduje me što sam došao u Denver, jer već sad možemo da se borimo za titulu - izjavio je Braun a prenosi "Njuzbrejk".

Braun je prošle sezone u "NCAA" šampionu postizao prosečno 14,1 poen, 6,5 skokova i 2,8 asistencija po utakmici. Jokić je za Nagetse u proseku beležio 27,1 poen, 13,8 skokova i 7,9 asistencija.

BONUS VIDEO: Pešić okupio "orlove" - trening reprezentacije Srbije


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)