"SRBIJI JE GORAK UKUS KAD POMISLI NA NAS": Dragić se raduje novom meču sa "orlovima"

Novosti online

16. 08. 2022. u 14:56

KOŠARKAŠ Slovenije Goran Dragić raduje se novom susretu sa Srbijom. On je iskoristio priliku da se priseti meča koji su ove dve selekcije odigrale u finalu Evropskog prvenstva 2017. godine.

СРБИЈИ ЈЕ ГОРАК УКУС КАД ПОМИСЛИ НА НАС: Драгић се радује новом мечу са орловима

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Iskusni plejmejker je govorio i o članu Dalasa Luki Dončiću i istakao da je on sada lider "zmajčeka".

- Luka 2017. godine i Luka danas – kao dan i noć. Tada je tek počinjao karijeru na najvišem nivou, a danas svi znamo šta on predstavlja u svetu košarke. Tada je prvi put bio sa reprezentacijom, mi smo ga uveli, a sada je on vođa – pratiću ga. Očekujemo mnogo od njega, sigurno će biti jedan od najboljih igrača Evrobasketa. Nadam se da je zdrav, onda će prikazati dobre utakmice - rekao je Dragić.

Slovenija je do evropskog zlata došla predvođena Igorom Kokoškovim, dok je sada na klupi ove selekcije Aleksandar Sekulić.

- Razlika je manja nego što se čini na prvi pogled. Zašto? Sašo je učio mnogo od Igora, a dodao je i nešto svoje. Vrhunski je trener. Najveća razlika je jezik. Igor nam se obraćao na srpskom, sa čime nismo imali problema, a Sašo priča na slovenačkom.

Dragić se raduje ponovnom duelu sa Srbijom, jer kako ističe uvek je spektakl kad se igra sa "orlovima".

- Verovatno im je gorak ukus u ustima kada pomisle na nas, pobedili smo ih u finalu 2017. Mečevi s njima uvek su spektakl, među najboljima su na svetu - zaključio je iskusni 36-godišnji košarkaš.

Podsetimo, utakmica Srbija - Slovenija na programu je u sredu od 20.15.

BONUS VIDEO: Selektor Pešić o Teodosiću i reprezentaciji Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)