LUKA DONČIĆ DOŽIVEO NERVNI SLOM: Ovako je NBA as iz Slovenije besneo kada je shvatio da ispada sa Evrobasketa (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2022. u 22:51

Košarkaška reprezentacija Slovenije doživela je pravi krah u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a to je dovelo do besnih reakcija Luke Dončića.

ЛУКА ДОНЧИЋ ДОЖИВЕО НЕРВНИ СЛОМ: Овако је НБА ас из Словеније беснео када је схватио да испада са Евробаскета (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Poljska, koja je izgubila od Srbije sa 27 poena razlike na Evrobasketu, izbacila je Sloveniju, a to je veoma teško palo najboljem igraču favorita.

Luka Dončić, koji jeste režirao veliki preokret slovenačke ekipe u trećoj deonici (i najavio mogući podvig nakon što je Poljska vodila sa +23 u drugoj četvrtini) isključen je zbog pet prekršaja tri minuta pre kraja utakmice, i to dok je Slovenija gubila sa četiri razlike.

Besan zbog toga, odlazeći ka klupi je psovao majku sudiji, a kada mu je pružena plastična flašica s vodom - besno ju je bacio na tlo:

Podsetimo, Luka Dončić je Evrobasket završio sa učinkom od samo 14 poena za 35 minuta igre protiv Poljske (šut 5/15), ali i sa 11 skokova, sedam asistencija, te šest izgubljenih lopti. Efikasniji od njega je bio saigrač Nikole Jokića iz Denvera, Vlatko Čančar, sa 21 poenom, Goran Dragić je ubacio 15, a Jaka Blažič 13 poena.

Poljska će u polufinalu igrati sa Francuskom koja je na dramatičan način eliminisala Italiju.

Podsetimo, prethodno su plasman u svoj polufinalni okršaj izborili Španija (pobedom nad Finskom od 100:90) i Nemačka (eliminacijom Grčke sa 107:96).

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)