KAKVA AKCIJA, KAKAV KOŠ NEDOVIĆA ZA POBEDU! Ovako je Crvena zvezda u poslednjem napadu pobedila Partizan u Evroligi! (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2022. u 22:28

PARTIZAN i Crvena zvezda priredili su pravi triler u Evroligi, a u junaka je izrastao Nemanja Nedović.

КАКВА АКЦИЈА, КАКАВ КОШ НЕДОВИЋА ЗА ПОБЕДУ! Овако је Црвена звезда у последњем нападу победила Партизан у Евролиги! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda odigrali su dramatičnu utakmicu 12. kola  Evrolige, koju je rešio reprezentativac Srbije.

Posle mnogo obostranih uspona i padova, pri nerešenom rezulatu Zvezda je krenula u završni napad, Vildoza je krenuo da se probija kroz sredinu odbrane Partizana, pa je iznenadio - bacivši loptu u desni ugao.

A odande je Nemanja Nedović, koji je dotad šutirao s distance 0/6, dao trojku za pobedu crveno-belih u istorijskom, prvom evroligaškom večitom derbiju.

Kako je to izgledao, pogledajte u video-snimku pred vama:

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna