I TO JE MOGUĆE: Kad ruke trljaju i Crvena zvezda i Partizan

Novosti online

27. 12. 2022. u 22:24

EVROLIGA donosi nova uzbuđenja u danima koji slede, ali propustiće ih jedan od njenih boljih aktera.

И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: Кад руке трљају и Црвена звезда и Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Naime, košarkaš Monaka, Amerikanac Džordan Lojd, odsustvovaće najmanje tri nedelje sa terena zbog povrede ramena, saopštio je šampion Francuske.


Lojd je polomio nos na meču sa Realom (95:94) u 12. kolu Evrolige, koji je odigran osmog decembra. Američki košarkaš se vratio na teren na duelu sa Armanijem (71:79) pre četiri dana u 15. kolu Evrolige, ali je ovog puta povredio rame. 


Francuski mediji navode da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da će Lojd morati da pauzira najmanje tri sedmice. 


On će propustiti nekoliko mečeva u francuskom prvenstvu, kao i duele u Evroligi, protiv Žalgirisa, Partizana, Olimpijakosa, Crvene zvezde i Fenerbahčea.

Džordan Lojd iz vremena dok je igrao za Zvezdu / FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović


Amerikanac je ove sezone jedan od najboljih košarkaša Monaka, a u Evroligi je imao prosek od 12 poena, 2,6 skoka i 2,7 asistencija po utakmici.


Lojd (29) je pre Monaka igrao za Zenit, Crvenu zvezdu, Valensiju, Toronto i Hapoel Elijat.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici