PROBLEMI U BARSELONI PRED DOLAZAK ZVEZDE: Katalonci ljuti na trenera Jasikevičijusa (VIDEO)
KOŠARKAŠI Barselone nalaze se u seriji od tri poraza u svim takmičenjima, a u narednom kolu Evrolige u "Blaugranu" dolazi Crvena zvezda. Ipak, nije sve bajno pred duel sa crveno-belima u redovima katalonskog kluba.
Naime, nakon poraza od Olimpijkosa na udaru se našao trener španskog tima Šarunas Jasikevičijus. Na društvenim mrežama kruži video snimak na kome je on na žurci u Atini nakon izgubljene utakmice.
Kako piše "Basketnews", klub je uzeo u razmatranje ovaj slučaj, a sa litvanskim stručnjakom u provodu je bio i jedan član njegovog stručnog štaba.
Podsetimo, duel Barselona - Crvena zvezda igra se u petak od 20.30 u Španiji. Ostaje da se vidi da li i kakva kazna čeka Jasikevičijusa. Vredi pomenuti da Barsa danas od 18.30 u ACB ligi dočekuje Manresu.
Katalonci su u Evroligi trenutno na trećem mestu sa učinkom 18-10, dok su crveno-beli na 14. poziciji sa 12-16.
BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova
Preporučujemo
CICIPAS IZGUBIO NA STARTU INDIJAN VELSA: Grk eliminacijom učinio uslugu Đokoviću
11. 03. 2023. u 09:20
OBJAVLjENA LISTA NAJBOGATIJIH SPORTISTA: Evo na kom se mestu nalazi Novak Đoković
10. 03. 2023. u 11:25
ALKARAZ KRENUO U POHOD NA TITULU: Španac dominantno do trećeg kola Indijan Velsa
12. 03. 2023. u 08:58
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)