"OČEKUJEMO DA REAGUJE EVROLIGA": Zvezda oštro odgovorila Aci Petroviću

Novosti online

21. 03. 2023. u 20:58

IZJAVA Franje Arapovića da je Crvena zvezda 2014. godine platila Ciboni 800.000 evra mesto u Evroligi podigla je veliku prašinu. Zbog toga je tim sa Malog Kalemegdana dva puta reagovao saopštenjem.

ОЧЕКУЈЕМО ДА РЕАГУЈЕ ЕВРОЛИГА: Звезда оштро одговорила Аци Петровићу

Foto: M. Vukadinović

Nakon toga se oglasio i selektor Hrvatske Aleksandar Petrović koji je napisao da se Crvenoj zvezdi potkrala greška u saopštenju u kome tvrde da je predsednik Cibone b io upravo on.

Ni tu nije bio kraj, Zvezda je još jednom odgovorila, a saopštenje pročitajte u nastavku:

- KK Crvena zvezda Meridianbet ulaže velike napore kako bi u svojim saopštenjima bio precizan uz upotrebu činjenica, jasan i precizan. Nismo ni najsrećnijii što ih u poslednje ima puno, jer publika želi da gleda košarku, a ne saopštenja. Međutim, na poluinformacije, neistine kojih je bilo mnogo prethodnih dana, nikada nećemo ćutati i odgovorićemo svaki put.

FOTO:KK Crvena zvezda

Nekadašnji trener i predsednik KK Cibona Aca Petrović izjavio je u utorak “da se u klupskom obraćanju KK Crvena zvezda potkrala greška…”.

U prilog tome dostavljamo precizne podatke.

U vreme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30.06.2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića.

Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04.08.2014. godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29.09.2014. godine.

Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak, i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?

U međuvremenu, uspeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara “prisetio” svega pre dva dana, a prošlo je 10 godina … Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom delu sezone – KK Crvena zvezda, i to dva meseca kasnije!

Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju, stoji u saopštenju Zvezde.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka  Maljković u susret Olimpijskim igrama