"PONEKAD POMISLIM DA JE ON BROJ JEDAN U NAŠEM TIMU": Nikola Jokić o povredi i atmosferi u svlačionici Denvera

Novosti online

17. 04. 2023. u 08:52

Košarkaši Denvera pobedili su danas na svom terenu ekipu Minesote sa 109:80 i poveli su sa 1:0 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

ПОНЕКАД ПОМИСЛИМ ДА ЈЕ ОН БРОЈ ЈЕДАН У НАШЕМ ТИМУ: Никола Јокић о повреди и атмосфери у свлачионици Денвера

FOTO: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić je na terenu proveo 28 minuta i za to vreme je upisao 13 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Ono što bi moglo da zabrine fanove Denvera je što je Jokiću posle meča desna ruka bila bandažirana, što se videlo u TV prenosu, dok je davao izjave za TNT koji prenosi mečeve plej-ofa u SAD.

Nekoliko puta Nikola je desnu povređenu ruku podupirao levom, ali osmeh na licu svedoči da ne bi trebalo da bude većih problema i da će biti potpuno spreman za utakmicu broj dva.

Novinara je, najpre, zanimalo zašto se Nikola vratio u igru u poslednjoj četvrtini kad je sve bilo gotovo?

- Uh, mislim da to nije pitanje za mene... Nisam tražio da se vratim na teren, ali nemam problem da igram u garbidž tajmu ili bilo kada - rekao je Jokić.

Šekil je konstatovao da veliki momci Minesote, poput Rudija Gobera ili Kajla Taunsa, ipak, ne mogu da ga čuvaju, ali je Nikola ostao skroman:

- Mislim da su odradili dobar posao u plej-of utakmici koja je malo napetija. Nadam se da ću ja biti bolji u sledećoj utakmici.

Čarls Barkli je primetio da je Džamal Mari bio fantastičan i da je posle Nikole Jokića on verovatno najbolji igrač Denvera.

- Iskreno, nekad pomislim da je Džamal broj jedan od svih u našem timu. To je dobra stvar za Denver, zato što ne postoji ego u ovoj ekipi. Uvek neko može da iskoči i donese timu važnu energiju i impuls. Nemamo problem s tim i zato smo dobra ekipa - smatra Jokić.

Novinara je zanimalo hoće li gledati ostale plej-of utakmice ili ugasiti TV?

- Iskreno, volim da gledam košarku ove godine. Obično to nije slučaj, ne volim je, ali ove da. Liga je talentovana i svaki navijač, ljubitelj, TV gledalac, može da uživa“, zaključio je Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um