"GROBARI" SU OVO ČEKALI, OGLASIO SE VUJOŠEVIĆ: Prednost Partizana je Željko Obradović

Novosti online

30. 04. 2023. u 10:27

PARTIZAN sutra ima prvu od tri meč lopte u top 8 fazi Evrolige, a nekadašnji trener crno-belih Duško Vujošević prognozirao je završnicu serije.

ГРОБАРИ СУ ОВО ЧЕКАЛИ, ОГЛАСИО СЕ ВУЈОШЕВИЋ: Предност Партизана је Жељко Обрадовић

Foto: N. Paraušić

Partizan je iz Madrida doneo 2:0 protiv favorizovanog Reala. Ipak, tuča je bacila senku na sjajnu igru izabranika Željka Obradovića. Crno-beli su ostali bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora, a Dante Egzum je pod znakom pitanja zbog povrede stopala.

Dugogodišnji trener crno-belih Duško Vujošević je u razgovoru za "Kurir" otkrio da je pre početka ove četvrtfinalne serije predvideo Partizanovu dominaciju nad kraljevskim klubom, ali da su se sada pojavile nove okolnosti.

- Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru'', konstatuje Vujošević.

Vujošević ne sumnja u konačan uspeh.

- Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije, poručio je Vujošević.

Na kraju, ima poruku za navijače.

- Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo, zaključio je proslavljeni trener.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)