TRENER REALA PROGOVORIO O "GORUĆEM" PITANJU: Hoće li Real Madrid da kazni Jabuselea?

Novosti online

02. 05. 2023. u 23:22

REAL Madrid je preživeo prvi meč u Beogradskoj areni, a već u četvrtak čeka ih novi izazov. Nakon duela pred novinare je izašao Čus Mateo.

ТРЕНЕР РЕАЛА ПРОГОВОРИО О ГОРУЋЕМ ПИТАЊУ: Хоће ли Реал Мадрид да казни Јабуселеа?

Printskrin/Sk

Inače, Partizan će u narednom duelu biti jači za Matijasa Lesora, dok će "los blankosi" na raspolaganju imati Gabrijela Deka.

- Počeli smo utakmicu sa dosta nervoze, bez konstantnosti u odbrani. Verovatno se to dešavalo i ranije, ali ova prelepa večerašnja atmosfera nas je naterala na mnogo grešaka. Ali uspeli smo da se vratimo, koristeći snagu Edija Tavaresa unutra. Na zagrevanju smo izgubili Poarjea i nismo mogli da ga koristimo na utakmici. Zato smo koristili mnogo Tavaresa dole, kroz pik, u odbrani smo igrali zonu 2-3 i potpuno se vratili u meč. Pred kraj smo bili na nerešenom rezultatu, onda je Vilijams Gos pogodio važnu trojku. Jako sam ponosan, jer nije lako pobediti ovde. Jako je važno da se vratimo u Madrid, da pobedimo sledeću, za to nas deli jedan korak. Pravili smo previše grešaka, mnogo nervoze, ali smo bili bolji kako je vreme prolazilo i vratili smo se, poručio je Mateo.

Govorio je trener Madriđana o Matijasu Lesoru.

- Lesor je jako važan igrač, sigurno će biti drugačije u četvrtoj utakmici. Malo da predahnemo, pa da vidimo kako da u četvrtoj utakmici zaustavimo Partizan.

Ključnu rolu odigrao je nekadašnji košarkaš Partizana - Najdžel Vilijams Gos.

- Vilijams Gos igra odlično ove sezone. Nikada ne govorimo o igračima, već o timu. Svi igrači su bili odlični, Hezonja, Ljulj, Musa, Hanga, Rodrigez... Svi su igrali dobro i zato smo pobedili. Jedan igrač ne može sve. Igrali smo kao tim i kada je bilo loše, uspevali smo da se dignemo, što je možda i važnije od poslednjeg šuta.

Upitan je trener gostiju od strane novinara i hoće li Real kazniti Geršona Jabuselea?

- Ovo nije pitanje za mene, već za klub, mi smo u Beograd došli da igramo košarku, rekao je Mateo. Podsetimo, Partizan je poražen u neizvesnoj završnici 80:82.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)