MAKABIJEVA LEGENDA REKLA - ZBOGOM: Došlo je vreme za rastanak nakon 30. titule sa velikanom iz Tel Aviva

Novosti online

17. 06. 2023. u 10:44

Legendarni košarkaš ostavio je dubok trag u ekipi iz Tel Aviva. On se oprostio od kluba nakon osvojene 30. titule sa velikanom iz Izraela.

МАКАБИЈЕВА ЛЕГЕНДА РЕКЛА - ЗБОГОМ: Дошло је време за растанак након 30. титуле са великаном из Тел Авива

FOTO: EPA

Nekadašnji hrvatski košarkaš Nikola Vujčić je ostavio dubok trag u Makabiju iz Tel Aviva, što kao igrač, što kao sportski direktor ovog kluba.,

U razgovoru za zagrebačke ''Sportske novosti'' potvrdio je rastanak sa ''Ponosom Izraela'', jer u narednom periodu želi da se posveti svojoj košarkaškoj školi koju je pokrenuo u Hrvatskoj.

- Makabi je moj dom. Ovo je moja porodica i uvek govorim da napuštam svoju poziciju, ali Makabi je Makabi. Svi moji prijatelji su ovde i ništa nije tu upitno, meni je samo potreban odmor.

Porodici nikada ne reci nikad. Ali, isto tako morate shvatiti da postoje stvari u životu koje moram isprobati, napraviti nešto drugačije. Želim se ponovo okušati u poslu sa svojom Akademijom, ali ovaj puta biće to s puno više iskustva i na jednom drugačijem nivou. Naravno, situacija s Makabijem će se uvek razvijati, mi ćemo sarađivati i raditi u budućnosti zajedno, u to sam siguran - rekao je Vujčić.

Hrvat sa mesta sportksog direktora Makabija odlazi posle devet godina provedenih na toj funkciji.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)