"ZVEZDAŠI..." Luka Vildoza napustio Crvenu zvezdu i imao šta da kaže i klubu i "delijama"

Novosti online

26. 06. 2023. u 20:37

MESECIMA se spekulisalo da Luka Vildoza na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu, a ovog ponedeljka je je stigla potvrda.: Argentinac je napustio klub sa Malog Kalemegdana, o čemu se i sam oglasio na društvenim mrežama.-

ЗВЕЗДАШИ... Лука Вилдоза напустио Црвену звезду и имао шта да каже и клубу и делијама

FOTO: M. Vukadinović

Sjajni plejmejker je potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinakosom koji će od naredne sezone sa klupe predvoditi Ergin Ataman.

Navijačima crveno-belih će Vildoza ostati u lepom sećanju. Pamte se njegove sjajne partije, pogotovo na početku mandata u Zvezdi, kada je bio jedan od najzaslužnijih za seriju pobeda u Evroligi. Baš njima se reprezentativac Argentine i obratio, i to na sledeći način:

- Bilo je zadovoljstvo predstavljati i nositi crveno-beli dres ove sezone. Hteo bih da se zahvalim svim mojim saigračima, zaposlenima u klubu i navijačima na neverovatnoj podršci tokom cele godine, učinili ste da se osećam posebnim. Bez ikakve sumnje, ova sezona će zauvek imati mesto u mom srcu! - napisao je Vildoza na engleskom, a potom na srpskom dodao:

- Zvezdaši, hvala na svemu!

Pomenuti Argentinac je sa Beograđanima osvojio dva trofeja - Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije.

Vildoza je na 29 utakmica u Evroligi prosečno ostvarivao 12,6 poena, 3,9 asistencija i 2,5 skokova, uz 1,4 ukradene lopte i indeks korisnosti 12,2. U ABA ligi je na 28 mečeva beležio 9,5 poena, 3,8 dodavanja, 1,6 uhvaćenih i 1,4 ukradene lopte.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!