"TO NE SME!" Barak Bahar posle debija na klupi Zvezde imao šta da poruči fudbalerima

Novosti online

26. 06. 2023. u 19:59

FUDBALERI Crvene zvezde pobedili su u prvoj pripremnoj utakmici za sezonu 2022/2023, a njihov novi trener, Barak Bahar, iskreno je govorio posle tog duela o onome što je video u ekipi koju je preuzeo od Miloša Milojevića.

ТО НЕ СМЕ! Барак Бахар после дебија на клупи Звезде имао шта да поручи фудбалерима

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je pobedila selekciju Užica na stadionu "Radomir Antić" (VIDEO), posle čega je Bahar ovako otpočeo svoju analizu:


- Uvek se radujem početku i ovaj sam jedva dočekao. Tek sam nedelju dana tu, upoznao sam tim, upoznao klub... Ponašanje je veoma dorbo, radi se kvalitno i moramo tako da nastavimo - bili su prvi utisci Zvezdinog stratega posle utakmice.

Tokom kratkog intervjua za TV Arena sport odgovorio je i na pitanje šta mu se svidelo u ovom meču, a šta ne:

- Ne smemo da primamo gol u ovakvim utakmicama. Ali, dešava se. Greške su sastavni deo sporta. Međutim, imali smo dobar stav, dobro ponašanje, radili smo na nekim stvarima... Pojedine su bile dobre, pojedine baš i nisu. Ali, tek smo na početku.

Na konstataciju da je mnogo mladih fudbalera dobilo šansu, naročito u drugom poluvremenu, šef Zvezdinog stručnog štaba je odgovorio ovako:

- To su veoma kvalitetni igrači. Moramo s njima da radimo da bismo ih učinili još boljim. Dobra su oni budućnost za ovaj klub, verujem u njih - uz osmeh je rekao Bahar.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)