ŽELITE LI U PREDSEDNIŠTVO KK CRVENA ZVEZDA? Evo kako to možete da ostvarite

Novosti online

09. 08. 2023. u 11:53

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda, u skladu sa odlukama koje su donete na redovnoj Skupštini kluba koja je održana 18. 7. 2023. godine - još jednom podseća i poziva sve zainteresovane zvezdaše da do 10. 9. 2023. godine pošalju svoje kandidature za upražnjena mesta u predsedništvu kluba!

ЖЕЛИТЕ ЛИ У ПРЕДСЕДНИШТВО КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА? Ево како то можете да остварите

FOTO:KK Crvena zvezda

Klub je na zvaničnom sajtu objasnio kako to može da se uradi.

- Uz standardnu biografiju, podsećamo sve koji to žele, da pošalju i svoje programe, ideje i smernice koje bi pomogle da KK Crvena zvezda podignemo na još viši nivo u svakom smislu, i ojačamo naš klub koji je standardni član elite – najvišeg nivoa svetske klupske košarke Evrolige, višestruki šampion ABA i srpske lige.

Odlukom Predsedništva na Skupštini kluba, kompletno predsedništvo kluba sa predsednikom trenutno radi u v. d. statusu do daljeg!

Sve programe i kandidature možete poslati na mejl office@kkcrvenazvezda.rs ili na adresu kluba Mali Kalemegdan 2, Beograd - stoji na sajtu šampiona Srbije.

BONUS VIDEO: "ŠTELOVANjE": Zagrevanje srpskih košarkaša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove