NEMOGUĆE JE MOGUĆE ZA DONČIĆA: Pogledajte kako magični Luka obara zakone fizike

Novosti online

15. 08. 2023. u 19:32

NAVIKAO nas je Luka Dončić na bravure na terenu, poteze od kojih zastaje dah, step-bek šuteve sa devet metara preko ruku svojih čuvara, pivote od kojih vam se zavrti u glavi.

НЕМОГУЋЕ ЈЕ МОГУЋЕ ЗА ДОНЧИЋА: Погледајте како магични Лука обара законе физике

FIBA.Basketball

Jednako je zabavno gledati i bravure slovenačkog NBA superstara na treninzima. Jednu koja se kosi sa zakonima fizike priredio je u svom šou programu tokom treninga sa nacionalnim timom. Pogođeni šutevi iz samog ćoška terena kada igrač pada u aut i nalazi se iza linije table su pravi raritet, ali ono što je magični Luka ovog puta izveo je mnogo luđe od toga. 

Ono što je za većinu nemoguće nije i za Dončića, koji je sa punim pravom zvanično postao zaštitno lice predstojećeg Svetskog prvenstva u Japanu, Indoneziji i Filipinima (25. avgust - 10. septembar).   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)