SVE STAJE ZBOG SRBIJE: U Republici Srpskoj odloženi veliki radovi zbog finala Mundobasketa

Novosti online

10. 09. 2023. u 11:30

DO velike panike došlo je pred finale Mundobasketa 2023. u kome će Srbija i Nemačka odmeriti snage. Tolike da je morala da reaguje saopštenjem i Elektro-Bijeljina.

СВЕ СТАЈЕ ЗБОГ СРБИЈЕ: У Републици Српској одложени велики радови због финала Мундобаскета

FOTO: FIBA.Basketball

Srbija igra finale Svetskog prvenstva, "orlovi" čekaju na novo zlato od 2002. godine kada je takođe Svetislav Pešić sedeo na klupi. 

Otkazi i povrede ujedinili su ne samo Srbiju već i region, te nam iz Republike Srpske dolazi neverovatna vest. Zbog velikog finala u Manili odlažu se i ranije najavljeni javni radovi. 

To je slučaj sa Elektro-Bijeljinom, koja je zbog finala Mundobasketa odložila planirani remont, da građanima ne bi ometala gledanje finalne utakmice:

- Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi  da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, "Elektro-Bijeljina" će odložiti najavljeni remont TS "Bijeljina III". Na taj način ćemo omogućiti svim našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru i mi ćemo na vreme obavestiti naše kupce, saopštili su iz Elektro-Bijeljine. 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić u provodu, najbolji srpski košarkaš u kafani u Somboru 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)