ZVEZDA POKLEKLA U ITALIJI: Poraz crveno-belih od Dinama

Novosti online

09. 09. 2023. u 22:16

Na 13. "Međunarodnom košarkaškom turniru grada Kaljarija", košarkaši Crvene zvezde su doživeli poraz od ekipe Dinamo Sasari rezultatom 76:71. Imajući u vidu da je u pitanju bio polufinalni meč, jer se radi o turniru četiri ekipe, vicešampion ABA lige igraće za treće mesto.

ЗВЕЗДА ПОКЛЕКЛА У ИТАЛИЈИ: Пораз црвено-белих од Динама

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Izabranici trenera Duška Ivanovića (bez reprezentativaca, ali i bez Teodosića i Lazarevića) su sve vreme bili u zaostatku, istina dostižnom, no nakon što su u 33. i 34. minuta prilazili na -3, a poslednji put Lazićevom trojkom, nisu uspeli i više od toga.

Ili bi Nejpijeru bilo dosuđeno vraćanje lopte na svoju polovinu terena, ili bi u dve naredne akcije bilo dosuđeno gaženje aut linije, odnosno faul u napadu, pa je italijanski tim to iskoristio da ode na 71:63. A to je, ispostavilo se, u preostala četiri minuta bio prevelik zalogaj za crveno-bele.

Njihovi najbolji strelci bili su Hanga sa 15 poena, Nedović sa 13, Gidraitis sa 12, te Mitrović sa 10.

Kako je u prvoj utakmici ovog turnira Olimpija Milano deklasirala Asvel sa 95:78, to znači da će u meču za treće mesto, u nedelju 10. septembra, od 18 časova igrati Zvezda - Asvel, a u finalu od 20.30 Dinamo Sasari - Olimpija Milano.

Bonus video: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)