Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila finale Svetskog prvenstva od Nemačke, a selektor Svetislav Pešić je na svoj način prokomentarisao taj epilog.

Solo

10.09.2023. 17:51

Pali smo fizicki i mentalno na neke pojedince koji su samo stajali kad nam je jedan igrac okruzen nemcima i bili smo vrlo spori i mekani u napadu da smo prokockali mnogo lopti nemcima a da Pesic nije reagovao ostrije.. Druga stvar koju smo trebali da naucimo Pesicu od Slovenaca je cim pocnes da se svadjas sa Sudijama gubis mec sto smo i na kraju dobili..Nemci su odigrali super mec gde mi nismo prisli ovoj igri ozbiljnije nego smo pravili dosta gresaka a nemci skoro nijednu..A povrede koje se dogadjaju danas je tesko objasniti ..??

Lady55

10.09.2023. 18:27

Pesic je (UVEK) u pravu...svela se kosarka na to koliko zaradjuje zvezda a koliko partizan...stranci sa nasim pasošima ajde TRENUTNO (!) da se stabilizuju finansije znaci jos god, dve...PUSTITE GA DA NAPRAVI SISTEM...MOZE ON TO!...

Luka

10.09.2023. 20:33

Sad kada sam čuo sa kakvim ozljedama i boleštinama su nastupiili pojedini igrači ,izvinjavam se za svaku ružno izgovorenu reč i za svaku upućenu kritiku.

kizo

10.09.2023. 22:14

Kari je potpuno u pravu na zalost.Za nekoliko godina pored ovakvog sistema takmicenja i ljudi koji ovako brinu o nasoj kosarci crno nam se pise i to vrlo vrlo brzo. Nije tu samo jedan krivac,mnogo ih je jer ne vide i ne gledaju u buducnost nego gledaju licne sitne interese.Pustite Pesica da to organizuje.Oni koji su bili vrhunski igraci nemora da znaci da su dobri organizatori a pokazuje se da nisu i da nemaju viziju za to