DANILO ANĐUŠIĆ: ''Postavljmo standarde, svi u Evroligi pričaju o Partizanu''

Novosti online

17. 09. 2023. u 09:52

Održan je sastanak predstavnika evroligaških igrača u Barseloni, a Partizan je predstavljao Danilo Anđušić, koji je dao izjavu za klupsku televiziju odmah po povratku u Beograd.

ДАНИЛО АНЂУШИЋ: Постављмо стандарде, сви у Евролиги причају о Партизану

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

- Neverovatan odziv je imalo to na Tašmajdanu. Kada sam se pojavio na sastanku u Evroligi svi su pričali o tome i kakav je spektakl bio. Pokazali smo još jednom da napredujemo i na polju marketinga i da smo pravi brend u Evropi. Drago mi je što vidim da postavljamo standarde, rekao je Anđušić

O čemu se još pričalo na sastanku?

– Izgledalo je sjajno, da sednemo zajedno sa upravom Evrolige i popričamo na koji način takmičenje može da se podigne na veći nivo. Drago mi je zbog toga što su igrači puno slušani, tražilo se naše mišljenje u kom smeru bi trebalo sve to da ide. Generalno, bio je pozitivan sastanak pošto je Evroliga prošle godine napredovala po svim mogućim parametrima, zajedničkim snagama se trudimo da sve dovedemo na još veći nivo, objasnio je Anđušić.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)