''VERUJEM DA ĆE HALA BITI ISPUNJENA DO POSLEDNJEG MESTA'' Anđušić se raduje prvom duelu pred ''grobarima'' u novoj sezoni Evrolige

Novosti online

15. 10. 2023. u 18:00

Košarkaši Partizana dočekuju u utorak Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige, a Danilo Anđušić je izneo svoje mišljenje pred duel sa kataloncima.

ВЕРУЈЕМ ДА ЋЕ ХАЛА БИТИ ИСПУЊЕНА ДО ПОСЛЕДЊЕГ МЕСТА Анђушић се радује првом дуелу пред гробарима у новој сезони Евролиге

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

- Prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi, sigurno da će biti sjajno protiv Barselone. To je sjajan tim, verujem da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. Svi jedva čekamo tu utakmicu na domaćem terenu. Biće zanimljivo i nadam se da ćemo svi zajedno da uživamo i da se kraju radujemo pobedi - rekao je Anđušić na otvaranju nove prodavnice KK Partizana u Kralja Milana.

Partizan u Evroligi ima skor 1-1, dok Barselona u Beograd dolazi sa dve početne pobede.

- Našim navijačima ne treba mnogo govoriti, oni znaju šta treba da rade, uvek su uz nas. Želim da nastave da nas podržavaju kao i do sada. Sada imaju još jednu radnju gde mogu da kupe rekvizite - rekao je Anđušić.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)