PARTIZAN OVO NE SME DA PROPUSTI! Crno-beli na evroligaškom ziceru

Novosti online

17. 11. 2023. u 10:50

Košarkaši Partizana večeras dočekuju ekipu Albe u utakmici 9. kola Evrolige.

ПАРТИЗАН ОВО НЕ СМЕ ДА ПРОПУСТИ! Црно-бели на евролигашком зицеру

FOTO: M. Vukadinović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je juče u Beogradu da "crno-bele" čeka ozbiljan meč protiv Albe u devetom kolu Evrolige.

Partizan je u sredu uveče u Minhenu poražen od Bajerna 94:85, u meču osmog kola Evrolige.

"Crno-beli" su juče po povratku iz Minhena odradili trening u Beogradu.

"Naspavali smo se par sati, seli u avion i došli ovde na trening, jedini koji je moguć. Analiza prethodne utakmice i priprema za ono što nas čeka sutra", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

"Čeka nas ozbiljna utakmica, bez obzira na to što je Alba u ovom trenutku u toj poziciji na kojoj je, ali su većinu utakmica izgubili u samoj završnici. Znaju da igraju, igraju jednu specifičnu košarku, imaju istog trenera kao i prošle godine. Imali smo to iskustvo iz prošle godine, kada smo odigrali slabo prvu utakmicu, drugu mnogo bolje. Nadamo se da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro. Igrali smo i sinoć dosta minuta veoma dobro, nažalost, završilo se tim rezultatom kojim se završilo, dva razlike koš i faul i to je prelomilo utakmicu", zaključio je trener Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ JEDNA MAJSTORICA: Boston mora još malo da sačeka na protivnika, Indijana izborila sedmi meč sa NJujorkom